ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΑΣ"


Θεωρoυμε σωστο να σας γνωστοποιησουμε την επιθεση που δεχτηκε ο συλλογος γυναικων την περασμενη τριτη. Παρουσια του νεου προεδρειου τ.δ.Φιλωτα ο επικειμενος συλλογος εφερε παλι στην επιφανεια το θεμα της συστέγασης στον χώρο που δοθηκε στο συλλογο γυναικων εδω και μηνες!  Πιστευοντας πως ειχε λυθει το θεμα ο συλλογος γυναικων  αξιοποιησε τον χωρο κανοντας της απαραιτητες εργασιες ( βαφτηκε και αγοραστηκε καινουριος εξοπλισμος)  και πραγματοποιησε τα εγκαινια σε μια κομψη τελετη. Και τωρα ερχεται ο συλλογος "Αρίστεας " παλι να ζητησει συστεγαση. Ενας συλλογος 30 χρονια τωρα που αδιαμφισβητητα εχει προσφερει πολλα στην τοπικη κοινωνια , με προγραμματα διαφορων δραστηριοτητων για την ενεργη απασχοληση ολων των γυναικων. Ας ξεσηκωθουν όλες οι γυναικες του χωριου ΟΧΙ παλι χωρις στεγη καθως η μονη λυση θα ειναι αυτη , αφου ειναι αδιανοητο να συστεγαστουν γυναικες  με παιδια!!! Το λιγοτερο που οφειλουμε στις γυναικες του χωριου μας ειναι αγαπη και σεβασμο δεν νοειται αυτη η συνυπαρξη!!! Θα συνεχιστεί η κοινητοποιηση των γυναικων καθως εχει ζητηθεί ακροαση και στον δημαρχο του δημου Αμυνταιου κ. Θεοδωριδη για τον πολυ σοβαρο ζητημα της στεγης μας! 
                                                                                                                              Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου γυναικών Φιλώτα.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ........κορίτσια όχι μόνο στο δήμαρχο να πάμε. .....αλλά να ζητήσουμε ακρόαση και απο τον πρόεδρο της δημοκρατίας.
    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρίες μου, μάθετε να γράφετε γιατί έτσι χάνετε το δίκιο σας.
    έχετε και δασκάλες και καθηγήτριες στο σύλλογο ζητείστε να σας συντάξουν ένα ορθό κείμενο.Δεν θα σας αρνηθούν.
    Μην ξεχνάτε ότι σας διαβάζει όλος ο κόσμος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
    Φυσικά σας συγχαίρω για την πολύ καλή δουλειά σας στο χώρο, αλλά και για τις εκδηλώσεις σας.
    Και είμαστε ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, όχι σύλλογος. Με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο ανθρωπος ειναι κακοπροαιρετος κατι θα βρει να πει!Δυστυχως κυριε-α το οτι δεν εχουμε σπουδασει δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να συνταξουμε αξιοπρεπεστατα ενα κειμενο. Και δεν δεχομαστε κριτικη απο ατομα που ηταν καν ξερουμε το μορφωτικο τους επιπεδο! Ας κοιταξουμε την ουσια και οχι να <> για ανουσια πραγματα!! Το μονο λαθος που σωστα και ειπες ειναι ο <> και οχι ο <>.Πιστευω οτι η κριτικη ειναι κακοπροαιρετη με ενα τετοιο λαθος, ηθελες κατι να πεις, βεβαια αν σε ενοχλει κατι καντο θεμα στο συλλογο κ οχι οπου βρισκεις ευκαιρια!!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .