Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ενθουσίασε τον πολυάριθμο κόσμο στον Άγιο Παντελεήμονα (video)



Το Φεστιβάλ Βεγορίτιδας για άλλη μια χρονιά στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία…
Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την μαγευτική φωνή της, να συναρπάζει τους πάνω από 5.000 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα, στην παραλία της λίμνης Βεγορίτιδας.
Η Ελεωνόρα με το μπρίο της, σε συνδυασμό με την μελωδική φωνή της  κατάφερε επί δυο ώρες, παρά το δροσερό αεράκι να ενθουσιάσει το κοινό και να τους ταξιδέψει…..
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα κ. Κλήμης
Μπούκτσης, βλέποντας την επιτυχία του Φεστιβάλ και τον κόσμο ενθουσιασμένο, μας είπε πως νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, αλλά και για την πραγματοποιήσει του Φεστιβάλ.
Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα της συναυλίας αλλά και δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Κλήμη είναι φορές που είσαι τυχερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω νομίζω οτι η χθεσινή βραδιά,ειχε πάνω απο 8046 άτομα,ήταν φανταστικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΗΤΑΝ 8153. ΑΣΕ Η ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ <>. ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΥΠΗΣ ,ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
  3. Γουσταρω τον Αγιο Παντελεημονα να παιζει με χιλιαδες κοσμο στις συναυλιες του και καποιοι αλλοι να παιζουν με δεκαδες και εκατονταδες και να λενε οτι ειχαν και επιτυχια..Ετσι φαινεται ποιος εχει την ισχυ να διοργανωση τετοιες "Συναυλίες" με τοσο κοσμο..Επισης οπως τονιστηκε και στην συντομη ομιλια του πλεον πρωην δημαρχου ολα τα εξοδα καλυφθηκαν εξολοκληρου απο το χωριο,και απο κανεναν αλλον,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ..Μπραβο στον Αγιο Παντελεημονα που συνεχιζει μονος του αυτο το δυσκολο εργο.!Εδω φαινεται η δυναμη αυτου του χωριου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.....

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΡΕ??

      Διαγραφή
  4. Μπράβο για την συναυλία . Να δουμε όμως ποτε θα πούμε και το ίδιο για πραγματικά έργα όπως η αποκατάσταση του σωλήνα του βιολογικού καθαρισμού. Μακάρι τα έσοδα που μάζεψαν οι σύλλογοι του χωριού να τα διέθεταν γι αυτο το έργο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .