Τα συγχαρητήρια μας στην Κιοσέ Ιωάννα που αρίστευσε στις Πανελλήνιες



Με γενικό βαθμό πρόσβασης 19,2 και 19336 μόρια, η Κιοσέ Ιωάννα, κόρη του Περιφερειακού Συμβούλου Ιωάννη Κιοσέ
και της Γυμνάστριας Αλεξάνδρας κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο της και να περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η Ιωάννα είναι η αριστούχα μαθήτρια του 1ου  ΓΕΛ Πτολεμαίδας .Αυτή είναι μια μεγάλη διάκριση και συνάμα μια μεγάλη νικήτρια στην πλειάδα των δεκάδων μαθητών που διαγωνίστηκαν και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα πάρα πολύ υψηλό ποσοστό μορίων, παρά το γεγονός που τα θέματα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.
Αυτό, όπως  λέει και η ίδια, είναι η συνάρτηση της προσωπικής προσπάθειας με μεθοδικό διάβασμα, σε συνδυασμό με την στήριξη των γονέων και των καθηγητών, που της συμπαραστάθηκαν στον αγώνα αυτόν.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. καταρχάς Χίλια μπράβο στο κορίτσι, κατάφερε να συγκεντρώσει παραπάνω απο 19000 μόρια , πράγμα το οποίο χρειάζεται πολύ μυαλό και μεγάλη προσπάθεια. Αλλά ήθελα να διευκρινίσω , σαν περσινή υποψήφια πανελλαδικών, οτι τα φετινά θέματα χαρακτηριζονται ως αρκετά βατά και οχι ως δύσκολα. Τόσο σύμφωνα μ την δική μου γνώμη οσο και με την γνώμη όλων των καθηγητών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είσαι περσινή υποψήφια πανελλαδικών, θα έπρεπε να ξέρεις πως είται πολύ δύσκολα, είτε πολύ εύκολα είναι τα θέματα, ο αριθμός των εισακτέων σε μια σχολή δεν αλλάζει. Κάποιες μανάδες μέσα στον πόνο τους για την αποτυχία του παιδιού τους λένε: " το παιδί μου δεν πέρασε επειδή φέτος ήταν δύσκολα τα θέματα" και έτσι παρηγοριούνται. Το παιδί σου δεν θα περνούσε ακόμη κι αν τα θέματα ήταν πανεύκολα, επειδή συναγνωίζεται τους ίδιους ακριβώς συνυποψηφίους του, αυτούς δηλαδή που πέρασαν με τα δύσκολα θέματα. Πότε επιτέλους θα το καταλάβουμε αυτό;;;;;

      Διαγραφή
  2. Από τη μία τη συγχαίρεις την Ιωάννα Κιοσέ (11.53) και από την άλλη βγάζεις όλη την μικροπρέπεια σου για τα δήθεν βατά θέματα που έβαλαν. Και γιατί ρε φθονερή κοπελίτσα δεν έγραψαν όλοι 19 αφού ήταν τόσο βατά;
    Άκου τώρα κοπέλα μου. Μπορεί να σπουδάσεις, να μορφωθείς αλλά ως άνθρωπος με αυτόν το χαρακτήρα απέτυχες. Η επιστήμη χωρίς τη ανθρώπινη ποιότητα είναι ένα μηδενικό.
    Συγχαρητήρια στην άξια Ιωάννα Κιοσέ. Συνέχισε με σύνεση την προσπάθεια σου και μη δίνεις σημασία στους κακοπροαίρετους. Άφησε τους στη μιζέρια τους και στην κακία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την γνωριζω την κοπέλα αλλά χιλιες φορες μπραβο και σε ανωτερες επιτυχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα επειδη ειναι η κορη του κιοσε?μπραβο αξιζουν σ ολα τα παιδια....ενα καλο βολεμενο κοριτσι ειναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις πανελλήνιες εξετάσεις οι βαθμολογητές δεν γνωρίζουν ποίους μπαμπάδες και μαμάδες έχουν τα υποψηφια για το πανεπιστήμιο παιδιά. Δεν έχει λοιπόν σημασία ποίος είναι ο μπαμπάς, αλλά τί πέτυχε με την προσπάθεια αυτό το παιδί, αλλά και κάθε παιδί που διάβασε, έγραψε και
      πέτυχε, όπως τόσα και τόσα παιδιά. Η επιτυχία είτε με πολλά ή λίγα μόρια είναι επιτυχία εισαγωγής και ολοκλήρωση ονείρων για κάθε παιδί εκεί που διάλεξε το κάθε ένα. Μπράβο σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που αγωνίστηκαν και πέρασαν με την αξία τους και τον κόπο τους.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .