Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή βραδιά της Ευξείνου Λέσχης Φιλώτα (video)



Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η βραδιά που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα , από την μεγάλη προέλευση του κόσμου αλλά και από το κέφι και τον χορό που ακολούθησε.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Αλεξανδρίδης, απόνειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Χαραλαμπίδη Κώστα παλιό Πρόεδρο του Συλλόγου και οραματιστή του κτηρίου που στεγάζεται η Λέσχη, για την μεγάλη συνεισφορά του στον Σύλλογο .
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανεμοζαλη φωτογραφία του δημάρχου με την παρέα του δεν βλέπω...έγινε κάτι;;
    Ο πλειοψηφων περιφερειακός σύμβουλος της από εδω και πέρα αντιπολυτευσης αποφάσισε για φέτος να τιμήσει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ μόνο κάποιες εκδηλώσεις του χωριού του;;;;γιατί άραγε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην Ευξεινο Λέσχη που για άλλη μια χρονιά χωρίς να υπολογίσουν τους άλλους συλλόγους του Χωριού τους και τις εκδηλώσεις του πανηγυριού της Αγ.Παρασκευής λειτούργησαν αυθαίρετα και κοιτώντας μόνο το συμφέρον τους!!!Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο χωριό που να έχει πανηγύρι και να έχει δύο εκδηλώσεις παράλληλα το ίδιο βράδυ....χωρίζοντας έτσι και τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα.....και τους επισκέπτες να χάνουν πάσα ιδέα με την ενότητα που διακρίνει αυτό το χωριό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .