ΦΙΛΩΤΕΙΑ 2014



Αύριο Τετάρτη 23-7 ξεκινούν στο ΦΙΛΩΤΑ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΦΙΛΩΤΕΙΑ, ένας ιστορικός θεσμός που άρχισε το 1982.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν όλοι  οι Σύλλογοι του Φιλώτα.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  έχει ως εξής: 








Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Οι πόντιοι που έν???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως τα καταφέραται έτσι ρε παιδιά,μαζί και οι δύο σύλλογοι,αλλά......σε διαφορετικά σημεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας πω μια ιστορία. ... τα φιλωτια ξεκινησαν σαν θεσμος με αφορμη τον εορτασμο της Αγ. Παρασκευης μιας εκκλησιας με ιστορια και συναισθηματικους δεσμους με τους θρακιωτες του φιλωτα . Κατ εξοχην η 26η Ιουλίου ανημερα της εορτης δεν γινόταν καμμια εκδήλωση για να δωθει η ευκαιρία στους μαγαζατορες να δουλεψουν ... μιας και τις υπολοιπες μερες εξαιτίας των εκδηλωσεων βαρουσαν μυγες .... ΤΕΛΟΣ ιστοριας..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για τη συνεχεια της ιστορίας .....οι σύλλογοι κατάφεραν ο Φιλώτας να μην έχει πανηγύρι εδω και είκοσι και πλέον χρόνια.....ακομη και την ημέρα της περιφοράς της εικόνας σκαρφίζονται κατι χορευτικά και το σουβλακερι πάρτυ συνεχιζεται προς τέρψη του φιλοθεαμωνος κοινου....οι επαγγελματιες δεν υπάρχουν για τους συλλόγους οι οποιοι παρεκπιπτωντος τα διοικητικά τους συμβούλια απότελουνται απο δημόσιους υπαλλήλους....απο την άλλη ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί και μένουν ζωντανά κάποια κύτταρα πολιτισμού.....δυστυχώς όμως η ξεροκεφαλιά τους οδήγησε ένα πανηγύρι στην πλήρη απαξίωση εδω και χρόνια....οταν στον αγιο 26-27 βαράνε 4-5 ορχήστρες στα μαγαζιά τα εδω μαγαζιά βαράνε μύγες λογω των αθλιοτητων των εν λογω συλλογων....επιγραμματικα όλα αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .