ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΕΡΑΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ‏



Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συνδημότες, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας και να σας εκφράσω τις απόψεις μου για την τεράστια ευθύνη που νιώθω να συνεχίσω το μεγάλο έργο στηρίζοντας τον συνδυασμό του Δημάρχου Μάκη Ιωσηφίδη «ΑνοιχτοίΟρίζοντες».                                                                         
Γεννήθηκα στο Μίτελμπεργκ Γερμανίας, όπου και παρέμεινα 13 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Ανδρεάδη Ιωάννη του Βασιλείου, υπάλληλο ΔΕΗ (ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα) και έχω αποκτήσει τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Πολύδωρο και την Χριστίνα.
Μετά την αποφοίτησή μου από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής Θεσσαλονίκης άρχισα να εργάζομαι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου όπου και συνεχίζω εδώ και 22 χρόνια, έχοντας αναλάβει διάφορα τμήματα.
  • Λογιστική ενημέρωση 25 Αγροτικών Συνεταιρισμών που ανήκουν στην δύναμη της Ένωσης
  • Πράκτορας ασφαλειών σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες Συνεταιριστική  και Αγροτική Ασφαλιστική
  • Τμήμα επιδοτήσεων και λοιπών ενισχύσεων του προγράμματος ΟΣΔΕ (αιγοπρόβατα-βοοειδή-εκτάσεις) της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου κατά τα έτη 1999 έως 2008
  • Εξουσιοδοτημένη υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης και των Οριστικών Δικαιωμάτων στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ (2006-2013)
  • Τμήμα επιστροφής ΦΠΑ αγροτών
  • Από τον Ιούνιο του 2009 υπεύθυνη Λογιστηρίου του συνεταιρισμού.
 Λοιπές δραστηριότητες: 
  • Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων των Συνεταιριστικών υπαλλήλων της ‘Ενωσης από το έτος 2004 έως και σήμερα
  • Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΕΓΟ)
  • Γενική Γραμματέας της «Γενικής Εταιρίας Δυτικής Μακεδονίας» το διάστημα από το έτος 1996 έως 1999
  • Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή-φοροτεχνικού τάξης Α’
  • Από το 1995 έως το 2000 ασχολήθηκα με τα Κοινοτικά Προγράμματα μέσω του <<ΚΕΚ.ΑΡΤΕΜΙΣ>> της ΕΑΣ Αμυνταίου και του ΚΕΚ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας ως συντονίστρια και εισηγήτρια θεμάτων του οικονομικού κύκλου που αφορούν γεωργικές δραστηριότητες (Κοινοτική Πρωτοβουλία YOUTHSTART, προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, αυτοαπασχόληση των νέων, εκπαίδευση ανέργων, κοινοτική πρωτοβουλία ADART της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών)
  • Μέλος της Πανελλήνιας Εταιρίας προστασίας της φύσης (ΕΕΦΠ) από το έτος 2008
  •  Τα  τελευταία δεκαπέντε χρόνια προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε συλλόγους και επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω για πολλά χρόνια ακόμη. Διετέλεσα μέλος της σχολικής επιτροπής του Νηπιαγωγείου Φιλώτα τα έτη 2004-2005, Γενική Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του  Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα την περίοδο από το 1999 έως το 2005, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Φιλώτα από το έτος 2008 έως και σήμερα.
 Πολιτική σταδιοδρομία :
·         Δημοτική Σύμβουλος από το έτος 2007 έως το 2010 στον καποδιστριακό Δήμο Φιλώτα αναλαμβάνοντας θέσεις υψηλής ευθύνης, όπως :
ü  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φιλώτα το έτος 2009 και γραμματέας του Δ.Σ. το έτος 2010
ü  Πρόεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΗ Φιλώτα την περίοδο από το 2008-2010
ü  Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας από 2007-2010 (δέκα σχολικών μονάδων)
ü  Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. των παιδικών Σταθμών του δήμου Φιλώτα το έτος 2010

·         Δημοτική σύμβουλος του καλλικρατικού Δήμου Αμυνταίου από τα έτη 2011 έως 2014, όπου ο δήμαρχος ΜΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε για όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα την Προεδρεία του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Αμυνταίου έχοντας την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία όλων των παιδικών σταθμών (14 Π.Σ.), των Κέντρων Αποκατάστασης και Προστασίας των ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) καθώς και των Αθλητικών Κέντρων όλου του Δήμου Αμυνταίου.
v  Κατά την διάρκεια των τριάμισι χρόνων πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις, όπως μεγάλα αθλητικά γεγονότα (Διεθνές τουρνουά τζούντο, 5ο κύπελλο καράτε κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, Πανευρωπαικό πρωτάθλημα γυναικών HANDBALL ΕΛΛΑΔΑΣ –ΣΕΡΒΙΑΣ, και πολλά άλλα)
v  Λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμυνταίου οργανωμένο κυλικείο το οποίο ομορφαίνει την είσοδο του γυμναστηρίου και εξυπηρετεί τους επισκέπτες και αθλούμενους.
v  Τα έτη 2012 και 2013 μας έχουν εγκριθεί στο Ν.Π.Δ.Δ. το πρόγραμμα «Εναρμόνισης Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» το οποίο αφορά ωφελούμενες μητέρες που έχουν παιδιά στους παιδικούς σταθμούς της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Με τα ποσά αυτά έχουμε κάνει σημαντικές παρεμβάσεις σε όλους τους σταθμούς του Δήμου μας και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε όσο γίνεται καλύτερα την λειτουργία των εκάστοτε σταθμών.
v  Το έτος 2013 μας εγκρίθηκαν προγράμματα «ΆΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» τα οποία είναι χρηματοδοτούμενα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχουν ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2014 και θα συνεχιστούν έως 31 Ιουλίου 2014. Στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αμυνταίου υλοποιούνται δέκα (10) τμήματα αθλητισμού, στα οποία συμμετέχουν περίπου 250 αθλούμενοι ως εξής :
-       «Παιδί και Αθλητισμός» σε Αγιο Παντελεήμονα, Ξινό Νερό Λέχοβο και Κέλλη
-       «Άθληση στην εφηβική ηλικία» σε Άγιο Παντελεήμονα, Ξινό Νερό, Λέχοβο και Κέλλη
-       «Άθληση και Γυναίκα» σε Φιλώτα, Αετό και Αμύνταιο.

Ζητώ ξανά την ψήφο σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις για ένα Δήμο με ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις, για ένα δήμο που θα συμβάλλει σε μια αναπτυξιακή πορεία έτσι ώστε να υπάρξουν συνθήκες για την καλύτερη διαβίωση των κατοίκων και την παραμονή νέων ανθρώπων στην περιοχή, την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την ανάπτυξη και τόνωση της τοπικής κοινωνίας, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο το βιοτικό επίπεδο των συνδημοτών σε όλη την περιοχή του Δήμου Αμυνταίου.

Είμαι εδώ για σας για να μου δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα, για ένα Δήμο ισχυρό και δυνατό δίνοντας τα καλύτερα για τον τόπο μας.
Σας ευχαριστώ και περιμένω να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.


Πάντα δίπλα σας 
 Φωτεινή Βεράνη
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Η κυρία Βεράνη μας απέδειξε με τα έργα της, όλα αυτά τα χρόνια, ότι είναι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε πιστά την τοπική αυτοδιοίκηση, με ήθος, με σθένος και με αποφασιστικότητα. Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, με άποψη και διάθεση για προσφορά.
    Καλή επιτυχία, πάντα δυναμικά με υγεία και καλή τύχη στον αγώνα σου, σε στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ !!
    ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ !!!
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σε χωράει ο τόπος με τόσο έργο που εχεις στις πλάτες σου φωτεινή. Μονο η βουλή είναι για σένα τώρα που ακόμα είναι της μόδας οι παπαρούνες στο αυτί. Ξεχασες πάντως να γράψεις και ποσο γλυκειά ήσουν στα καλά χρονία της Ενωσης. Αλλά δεν φταις εσυ .. Ο θείος ανεψ έκανε το λάθος. Μεγα λάθος ανεψ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτεινη είσαι αστέρι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τεράστια παρακαταθήκη: Γουρουνοχαρά κ Κυριακή στο χωριό.... πιο κιτς πεθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεια για πιο εργο μιλαμε;;;; φρου φρου και αρωματα και μπαρουφες σταα καπη;;;
    Αρε φωτεινη μονο το " ΠΡΙΜ " θα σε σωσει.
    Καλη επιτυχια παντος....αν και χωρις τον σταθη δεν την βλεπω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩς ΣΕ τύλιξε ο Ιωσηφίδης;;;κι ήσουν έτοιμη να την κάνεις...
    Σου ξέφυγε κι ο Στάθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ...!!!ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΡΙΓΓΕΣ...!!!!Η ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .