Αυτοκτόνησε 47χρονος στο Ξινό Νερό Αμυνταίου



Σήμερα το μεσημέρι 47χρονος κάτοικος Ξινού Νερού Αμυνταίου,
κρεμάστηκε στο σπίτι του δίνοντας με αυτός τον τρόπο τέλος στη ζωή του .
Ο 47χρονο βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του από εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι . Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΣΥ Αμυνταίου αλλά ήταν ήδη αργά για τον 47χρονο. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. AΣ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ?ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΓΙ"ΑΥΤΟΥΣ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΙΑΤΡΙΚΗ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το προγραμμα βοηθεια στο σπιτι βοηθαει πολλους ανθρωπους ιατρικα ,ψυχολογικα ειναι το μονο προγραμμα που μπορει να βοηθεισει οσα ατομα εχουν αναγκη ομως καπιοι θελουν να το σταματησουν.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΟΥΜΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επραξαν τα δέοντα και με το παραπανω.
      Μηπως βολευει καποιους η αυτοκτονία και ειναι αλλα τα αιτια?

      Διαγραφή
    2. για ποιούς μιλάς? για τους αφανείς που το μοναδικό τους έργο ήταν ο καθαρισμός των νεκροταφείων? σκέψη τους να μας οδηγήσουν εκεί! NO PASSARAN!

      Διαγραφή
    3. Ράδιο Αμύνταιο όση είναι η εμβέλειά σου τόση και η ανθρωπιά σου !!!
      Δε γνώριζες το πρόβλημα του Παντελή(δεν ήταν η πείνα αλλά η κατάθλιψη) και παρόλα αυτά κάνεις ένα σχόλιο γεμάτο κακεντρέχεια.Δεν περίμενα βεβαίως ανωτερότητα από έναν μικρόψυχο...
      Ας αναπαυθεί η ψυχή του Παντελή κι ας σιγήσει κάθε κακόβουλο παραλήρημα του κάθε ευνοημένου τυχάρπαστου.

      Διαγραφή
    4. Μικρό ραδιόφωνο...μικρή ψυχή.Ντροπη και αίσχος...

      Διαγραφή
  3. Το ραδιο αμυνταιο να μην λεει πολλα αν δεν ξερει τι προβληματα ειχε ο ανθρωπος. Το χωριο ξερει ομως τι εχει περασει αυτος. Οσο για το σχολιο με τον προεδρο και τον παπα ειναι και αυτο ακυρο γιατι εκτος αποβτο βοηθεια στο σπιτι τον φροντιζε και καποιος παπας αλλα ας μην αναφερθω περετερω.... οποιος δεν ξερει καλα ειναι τα το β........νει και να μην κανει ακυρα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πηγε απο πεινα κυριε ραδιο αμυνταιο..... εχει περασει αρκετα το παιδι εχασε ολους τους δικους του και κλειστικε στον εαυτο του ηταν αρρωστο. Αλλα εξω απο τον χορο πολλα αρκουδια χορευουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας αναπαύετε η ψυχή σου αδελφέ...Όσο για τους παπάδες και τους προέδρους που αναφέρεται ορισμένοι, επιτρέψτε μου να σας χαρακτηρίσω επιεικώς ανθρώπους που εξυπηρετείται συμφέροντα που μόνο εσείς ξέρετε. Δεν θα σας αναλύσω τι έπρατε η εκκλησία, γιατί δεν χρειάζεται διαφήμιση το έργο που επιτελεί και σας το λέω με πλήρη επίγνωση κι ας μην ανήκω στους κόλπους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.ασε τωρα ποιος επρεπε να ξερει.κ εγω γνωριζα το προβλημα αλα δεν μπορουσα να φανταστω την καταληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι ξέρατε / ξέραμε το πρόβλημα αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ.
    Τα υπόλοιπα είναι εξυπνάδες. Τώρα στεναχωρήθηκαν όλοι. Αυτοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρώτο σχόλιο 9:18π.μ με καλύπτει απόλυτα,είναι ακριβώς και οι δικές μου σκέψεις,προβληματισμοί,ανησυχίες...Ητανε μόνος ανάμεσα σε τόσους πολλούς...ας αναπαυτεί η ψυχή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 9¨18 ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 12¨00 ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε Χριστιανοί πια... φτάνει!!! Μιλάτε για κομματικά και προσωπικά σας απωθημένα στη πλάτη του συχωρεμένου. Τότε που ζούσε όλοι τουμπεκί κάνατε ανάθεμα τα λογία και την υποκρισία όλων όλων όλων σας. Το συχωρεμένο δεν το ήξερα άλλα μια κουβέντα καλή εκτός απ τον τελευταίο δεν αντίκρισα τότε που ήσασταν τότε. Τώρα τζάμπα λογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .