Ένταση με τους απολυμένους εκπαιδευτικούς στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (βίντεο)



Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας σήμερα στην
πόλη της Φλώρινας , εκπαιδευτικοί που κινδυνεύουν με απόλυση βάση του πολυνομοσχεδίου που θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα, διέκοψαν την συνέντευξη για να διαμαρτυρηθούν.
Μετά από μια έντονη λεκτική αψιμαχία συνομίλησαν και απέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Περιφερειάρχη μετά το τέλος της συνέντευξης.
Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τι λέει ο άνθρωπος ρε? Αυτός ντε ο Δακής, ότι δεν είμαι βουλευτής να ψηφίσω, οι βουλευτές μας ψηφίζουν!Στο ίδιο μαντρί και εσύ ρε Δακή δεν είσαι? Και μάλιστα και στη κεντρική επιτροπή (πολιτική επιτροπή) της ΝΔ δεν εκλέχτηκες προχθές? Τι θα άλλαζε ρε Δακή εάν ήσουν εσύ βουλευτής? Τι θα άλλαζε ε΄να ήταν και ο Ηλιάδης βουλευτής? ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΤΑ ΙΔΙΑ Σκ@τ@ θα ήσασταν, ίσως και χειρότερα!!! Ευτυχώς σε λίγο και σεις θα "πάρετε τον πούλο"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά ο Ηλιάδης βουλευτής :-)))))

      Αυτό να δω και τι στον κόσμο!

      (Φαντάζομαι και το "μούσι", στο γραφείο τύπου), Αχαχα!

      Διαγραφή
  2. Όταν απειλείται η εργασία, και επακόλουθα ακόμα και η ίδια η φυσική ύπαρξη πολιτών, τα σχόλια τύπου "να σας κεράσουμε καφέ" είναι το λιγότερο άστοχα.

    Αλήθεια το πρόβλημα της παραπαιδείας θα λυθεί ή θα γιγαντώσει με την απόλυση εκπαιδευτικών;

    Θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλια σας κ. Δακή αν στους απολυώμενους ήταν η γυναίκα σας ή ο αδερφός σας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ο Σεπτέμβριος είναι κοντά...

    ΥΓ1. περάστε από τα μέρη μας, να σας ανταποδώσουμε τον καφέ, μάλλον πικρό, την περίοδο των εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .