Οι Δήμαρχοι σηκώνουν μαύρες σημαίες !!!!(βίντεο)



Μετά την δημοσιοποίηση της Υπουργικής απόφασης για τον Τοπικό Πόρο, το Ενεργειακό Δίκτυο συνεδρίασε χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου εκτάκτως
για να συζητήσουν τα καινούργια δεδομένα και να αποφασίσουν τις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Οι Δήμαρχοι των πέντε Ενεργειακών Δήμων δήλωσαν πως η συγκεκριμένη κατανομή προσβάλει τους ίδιους και τον θεσμό που εκπροσωπούν έχοντας σαν στόχο να υποβιβάσει τις ενεργειακές περιοχές.
Αποφασίστηκε προσφυγή στην δικαιοσύνη με στόχο να ακυρωθεί  η συγκεκριμένη κατανομή του πόρου, στην συνέχεια θα προβούν σε διαμαρτυρία τόσο σε Τοπικό επίπεδο αλλά και σε Εθνικό επίπεδο.
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. καλσον φορας εσυ και τ αφεντικο σου αυτοι ειναι Αντρες οχι ρεντικολα που εχετε νσ πειτε μονο βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι ενέργειες είναι δεκτές,πρέπει να είναι όμως δυναμικές και όχι για τα μάτια του κόσμου.Φοβάμαι όμως μήπως μειώσουν και άλλο τον τοπικό πόρο λόγω εσφαλμένων ενεργειών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θα οι δήμαρχοι θα τους κάνουν τα μούτρα από.......κρέας!
    Γιατί θέλουν να τα διαχειριστούν όλα αυτοί?Μήπως υπάρχει κάτι.....άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ προτιμάς να πάνε τα λεφτά στην Καστοριά και στα Γρεβενά.Μάλλον εκεί έχουν πιο πολύ ανάγκη να φτιάξουν τις τρύπες από τα ορυχία τους και μάλλον εκεί ρουφάνε πιο πολύ καυσαέριο από τα εργοστάσια.Έτσι μπράβο. Με κάτι τέτοιους σαν εσένα φτάσαμε να μας κάνουν κουμάντο όλοι οι άλλοι και εμείς να καθόμαστε σαν τα πρόβατα.

      Διαγραφή
    2. τα λεφτά να πανε στο νομο κοζάνης και φλωρινας. Οπου κ η μόλυνση ειναι μεγάλη. Απλα το πόσα χρηματα θα δοθούν και πως, ειναι προαποφασισμένα απο τα χοντρα κεφαλιά ( δες μοσχαροκεφαλη ). Ολα τα υπολοιπα, φωνές κ διαμαρτυρίες η τα κανεις με τον λαο και οχι με το εγω η τρωως τα τυροπιτακια στις συνεδρειασεις και ολα καλά!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .